6000 ushtarë dhe qindra mjete do të zbarkojnë në Shqipëri për “Defender Europe 21”

Publikuar më: 3/2/2021, ora 19:39

6000 ushtarë dhe qindra mjete do të zbarkojnë në Shqipëri për “Defender Europe 21”

Publikuar më: 3/2/2021, ora 19:39

Shqipëria dhe Forcat e Armatosura vijojnë përgatitjet për të mirëpritur “Defender Europe 21”, një nga stërvitjet më të mëdha të ushtrisë amerikane në Evropë. Për të parë nga afër përgatitjet, vendin tonë po e viziton zëvendëskomandanti i Ushtrisë amerikane në Evropë dhe Afrikë, gjeneralmajor Joseph F. Jarrard, i cili u prit në një takim nga ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi.

6000 ushtarë dhe qindra mjete do të zbarkojnë në Shqipëri për “Defender Europe 21”

Publikuar më: 3/2/2021, ora 19:39

Shqipëria dhe Forcat e Armatosura vijojnë përgatitjet për të mirëpritur “Defender Europe 21”, një nga stërvitjet më të mëdha të ushtrisë amerikane në Evropë. Për të parë nga afër përgatitjet, vendin tonë po e viziton zëvendëskomandanti i Ushtrisë amerikane në Evropë dhe Afrikë, gjeneralmajor Joseph F. Jarrard, i cili u prit në një takim nga ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi.