Gurakuqi në A2: Rama tallet, buxheti për Arsimin në 2019 sa dy kilometra rrugë – A2

Gurakuqi në A2: Rama tallet, buxheti për Arsimin në 2019 sa dy kilometra rrugë

I ftuar në studiot e A2, deputeti i Partisë Demokratike Romeo Gurakuqi ka komentuar ditën e tetë të protestës së studentëve , si dhe kontekstin e protestave në Shkodër, ku ai është zgjedhur.

Sipas Gurakuqit, “ka disa kohë që Rama ka arritur të kontrollojë shoqërinë tonë dhe të shkarkojë valvulet e pakënaqësisë te Gurakuqi në A2: Rama tallet, buxheti për Arsimin në 2019 sa dy kilometra rrugë të përgjithshme, dhe aty ku nuk e mendonte i ka plasur”.

Shkarkoni aplikacionin e A2