Rama-pensionistëve nga Elbasani: Mos dëgjoni thashethemet, gati mbështetja tjetër sociale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 11:11

Rama-pensionistëve nga Elbasani: Mos dëgjoni thashethemet, gati mbështetja tjetër sociale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 11:11

Kreu i qeverisë Edi Rama ndodhet sot në Elbasan me rastin e Ditës së Verës. Në një prononcim për gazetarët nga qyteti i ballokumeve, Rama përmendi një sërë lajmesh të mira, siç u shpreh ai, “për ata që punojnë dhe që besojnë te puna.”

Rama-pensionistëve nga Elbasani: Mos dëgjoni thashethemet, gati mbështetja tjetër sociale

Publikuar më: 14/3/2023, ora 11:11

Kreu i qeverisë Edi Rama ndodhet sot në Elbasan me rastin e Ditës së Verës. Në një prononcim për gazetarët nga qyteti i ballokumeve, Rama përmendi një sërë lajmesh të mira, siç u shpreh ai, “për ata që punojnë dhe që besojnë te puna.”