67-vjetori i krijimit të teatrit “Aleksandër Moisiu”, “Vajza nga fshati”, shfaqja e parë – A2

67-vjetori i krijimit të teatrit “Aleksandër Moisiu”, “Vajza nga fshati”, shfaqja e parë

Teatri Aleksandër Moisiu i Durrësit feston 67-vjetorin e krijimit. Aktori Lutfi Hoxha, “Mjeshtër i Madh” dhe regjisorja Driada Dervishi folën në Dita Jonë.