683 viktima të tjera në Itali. Sinjale shprese, ulje të rasteve për të katërtën ditë

683 viktima dhe 3491 raste të reja në vetëm 24 orë. Është ky bilanci i ri i dhimbshëm që vjen nga Italia fqinje. E megjithatë, ulja e numrit të rasteve për të katërtën ditë radhazi po lexohet si një sinjal shprese në mes të errësirës që ka kapluar vendin.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 3 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 82 raste në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 42 të shëruar në 24 orët e fundit