SPECIALE/ Panairi i 19 i Librit. Letrat shqipe “pushtojnë” shëtitoren e plazhit në Ulqin – A2

SPECIALE/ Panairi i 19 i Librit. Letrat shqipe “pushtojnë” shëtitoren e plazhit në Ulqin

Perëndimi ka rënë. Në qytetin bregdetar të Ulqinit së shpejti do të nisë muzika. Jeta e natës dhe volumi i lartë i klubeve do të “pushtojë” edhe muret e kalasë.

Një pedonale do t’i përkasë të rinjve që festojnë me gota në duar, tjetra shëtitore i është dedikuar këtë fundkorriku e fillimgushti librit.