75 vjetori i D-Day, liderët përkujtojnë të rënët e Luftës së Dytë Botërore

Ceremonia përkujtimore e 75-vjetorit të D-Day bëri bashkë disa nga liderët më të rëndësishëm perëndimorë në Portsmouth të Britanisë. Nga presidenti amerikan Donald Trump që gjendej për vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar, tek presidenti francez, Emmanuel Macron, kancelarja gjermane Angela Merkel e deri tek Mbretëresha Elizabeth, nderuan të rënët e Luftës së Dytë Botërore dhe vlerësuan aleancën mes vendeve.