8 Dhjetori që përsëritet, më pak të rinj në vend dhe më shumë dëshirë për t’u larguar

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 16:06

8 Dhjetori që përsëritet, më pak të rinj në vend dhe më shumë dëshirë për t’u larguar

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 16:06

Çdo 8 Dhjetor që kalon i gjen të rinjtë në vend më të paktë e me probleme të trashëguara të pazgjidhura. Në 6 vite janë larguar mbi 38 mijë të rinj deri në 24 vjeç. Papunësia, mungesa e meritokracisë, humbja e shpresës se e nesërmja do jetë më e mirë i detyron të largohen nga vendi.

8 Dhjetori që përsëritet, më pak të rinj në vend dhe më shumë dëshirë për t’u larguar

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 16:06

Çdo 8 Dhjetor që kalon i gjen të rinjtë në vend më të paktë e me probleme të trashëguara të pazgjidhura. Në 6 vite janë larguar mbi 38 mijë të rinj deri në 24 vjeç. Papunësia, mungesa e meritokracisë, humbja e shpresës se e nesërmja do jetë më e mirë i detyron të largohen nga vendi.