8 Marsi, emocionet dhe sakrificat që nuk njohin moshë

Publikuar më: 9/3/2023, ora 10:38

8 Marsi, emocionet dhe sakrificat që nuk njohin moshë

Publikuar më: 9/3/2023, ora 10:38

8 Marsi është dita e gruas edhe pse në çdo ditë të vitit ato thonë se janë gjithmonë aktive për familjen dhe fëmijët e tyre. Nëna të moshave të ndryshme flasin në A2 CNN për emocionet e kësaj dite dhe sakrificat e pafundme të grave në Shqipëri.

8 Marsi, emocionet dhe sakrificat që nuk njohin moshë

Publikuar më: 9/3/2023, ora 10:38

8 Marsi është dita e gruas edhe pse në çdo ditë të vitit ato thonë se janë gjithmonë aktive për familjen dhe fëmijët e tyre. Nëna të moshave të ndryshme flasin në A2 CNN për emocionet e kësaj dite dhe sakrificat e pafundme të grave në Shqipëri.