8 Marsi, protesta te “Astiri” mbështet edhe nga PD e LSI – A2

8 Marsi, protesta te “Astiri” mbështet edhe nga PD e LSI

Në zonën e “Astirit” ditën e sotme është mbajtur një protestë nga gratë që refuzojnë shembjen e shtëpive. Ato u mbështetën edhe PD dhe LSI në këtë protestë më 8 Mars.