9 ditë nëntokë, eksploruesi amerikan nxirret nga shpella e thellë në Turqi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 10:57

9 ditë nëntokë, eksploruesi amerikan nxirret nga shpella e thellë në Turqi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 10:57

Pas 9 ditësh i bllokuar 1 mijë metra nëntokë, dhe pas një prej operacioneve më të mëdha e të ndërlikuara të shpëtimit, eksploruesi amerikan Mark Dickey, sheh sërish dritën e diellit. Ai kishte ngecur në shpellën e tretë më të thellë të Turqisë, pasi u sëmur gjatë një misioni.

9 ditë nëntokë, eksploruesi amerikan nxirret nga shpella e thellë në Turqi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 10:57

Pas 9 ditësh i bllokuar 1 mijë metra nëntokë, dhe pas një prej operacioneve më të mëdha e të ndërlikuara të shpëtimit, eksploruesi amerikan Mark Dickey, sheh sërish dritën e diellit. Ai kishte ngecur në shpellën e tretë më të thellë të Turqisë, pasi u sëmur gjatë një misioni.