95 milionë euro nga Italia, fondet shkojnë për 4 sektorë

Qeveria shqiptare ka firmosur marrëveshjen me Italinë për mënyrën se si do të përdoret fondi prej 95 milionë eurosh, i angazhuar gjatë Konferencës së Donatorëve. Rindërtimi i godinave publike, infrastruktura e energjisë, peshkimi dhe emergjencat civile janë sektorët kryesore ku do të përqendrohen këto fonde.