A do të bashkohet opozita? Përgatitjet për zgjedhjet lokale dhe formula e bashkëpunimit

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:50

A do të bashkohet opozita? Përgatitjet për zgjedhjet lokale dhe formula e bashkëpunimit

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:50

Endrit Brahimllari, sekretar organizativ i Partisë së Lirisë, ishte i ftuar në Ditarin e Mesditës në A2 CNN nga ku foli për situatën në opozitë dhe përgatitjet që po bëhen për zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm.

A do të bashkohet opozita? Përgatitjet për zgjedhjet lokale dhe formula e bashkëpunimit

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:50

Endrit Brahimllari, sekretar organizativ i Partisë së Lirisë, ishte i ftuar në Ditarin e Mesditës në A2 CNN nga ku foli për situatën në opozitë dhe përgatitjet që po bëhen për zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm.