A do të jetë pandemia faktori vendimtar i zgjedhjeve në SHBA?

Për zhvillimet e kësaj jave në Shtetet e Bashkuara dhe pritshmëritë për javët në vijim, përpara zgjedhjeve të 3 nëntorit folën në emisionin “Zgjedhja e Amerikës” Medlir Mema, nga “Tokyo International University” dhe Keida Kostreci, nga “Zëri i Amerikës”.