A do të ketë marrëveshje? Vuçiç detyrohet të pranojë planin franko – gjerman

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:55

A do të ketë marrëveshje? Vuçiç detyrohet të pranojë planin franko – gjerman

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:55

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2CNN, ishte Arbër Fetahu, nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, i cili ka folur në lidhje me marrëveshjen e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë, duke iu referuar daljes së Presidentit Vuçiç, i cili tha se vendi i tij ka pranuar planin franko – gjerman.

A do të ketë marrëveshje? Vuçiç detyrohet të pranojë planin franko – gjerman

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:55

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2CNN, ishte Arbër Fetahu, nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, i cili ka folur në lidhje me marrëveshjen e mundshme mes Kosovës dhe Serbisë, duke iu referuar daljes së Presidentit Vuçiç, i cili tha se vendi i tij ka pranuar planin franko – gjerman.