A do të ketë një shtim të rasteve me Covid pas hapjes së shkollave? Flet mjekja shqiptare në Gjermani

Nisja e procesit arsimor në vendin tonë tashmë është vendosur. 14 shtatori është pak ditë larg, por për nisjen e shkollës, duket se ka ende shumë pasiguri dhe pikëpyetje.