A do të ndikojnë protestat në shtimet e rasteve me Covid-19? Tomini tregon se çfarë pritet të ndodhë

Eugena Tomini, Shefja e Survejancës dhe Shërbimit të Inteligjencës Epidemike në ISHP, deklaroi se “çdo element që prish ruajtjen e frenimit të virusit, ka ndikim në rritjen e rasteve”, duke iu referuar protestave të dy ditëve të fundit.