A do të pranonte Ballanca një mandat të ri? “Është nder, por kushdo që të vij, të punojë me zemër

Publikuar më: 17/6/2022, ora 23:02

A do të pranonte Ballanca një mandat të ri? “Është nder, por kushdo që të vij, të punojë me zemër

Publikuar më: 17/6/2022, ora 23:02

Erinda Ballanca ka mbajtur postin e Avokatit të Popullit nga viti 2017, në një vend ku nuk mungojnë çështjet e njëpasnjëshme, përplasjet me institucionet dhe ekspozimi mediatik. A është ajo e lodhur apo do të dëshironte një mandat tjetër, ndërkohë që ai i tanishëm është drejt përfundimit.

A do të pranonte Ballanca një mandat të ri? “Është nder, por kushdo që të vij, të punojë me zemër

Publikuar më: 17/6/2022, ora 23:02

Erinda Ballanca ka mbajtur postin e Avokatit të Popullit nga viti 2017, në një vend ku nuk mungojnë çështjet e njëpasnjëshme, përplasjet me institucionet dhe ekspozimi mediatik. A është ajo e lodhur apo do të dëshironte një mandat tjetër, ndërkohë që ai i tanishëm është drejt përfundimit.