A duhej shpallur emergjenca pas tërmeteve? Dyrmishi: Ka një plan të qartë veprimi

Situata e krijuara nga tërmetet dhe reagimet pas tyre është diskutuar gjerësisht dhe në edicionin e orës 09:00 në A2 me ekspertin për çështjen e sigurisë, Arjan Dyrmishi.

Analisti Dyrmishi foli për akuzat dhe kundër akuzat e lëshuara në orët e fundit se qeveria duhet të shpallte gjendjen e emergjencës për shkak të tërmeteve. Ai deklaroi se kjo çështje nuk duhet të kthehet në politike dhe se ka një plan shumë të mirë veprimi, i cili e përcakton shumë qartë se kur duhet të shpallet emergjenca.

  • LAJMI I FUNDIT | KLP rendit kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm
  • LAJMI I FUNDIT | Prokurorja e Përgjithshme e Përkohshme Arta Marku është renditur e dyta me 406
  • LAJMI I FUNDIT | Në vend të tretë është vendosur Fatjona Memçaj me 362 pik
  • LAJMI I FUNDIT | Në vend të tretë është vendosur Fatjona Memçaj me 362 pikë