A duhet të frikësohen fqinjët nga ‘Shqipëria e Madhe’, përgjigjet diplomati Lisen Bashkurti

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:26

A duhet të frikësohen fqinjët nga ‘Shqipëria e Madhe’, përgjigjet diplomati Lisen Bashkurti

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:26

Diplomati Lisen Bashkurti komentoi në Debat me Alba Alishanin dhe mbledhjen e përbashkët të dy parlamenteve të Kosovës dhe Shqipërisë që do të mbahet në 110 vjetorin e Pavarësisë. Në lidhje me pyetjen se a duhet të frikësohen fqinjët një Shqipërie të Madhe, diplomati Bashkurti u shpreh se shqiptarët në histori nuk kanë provokuar përplasje dhe nëse do të synohej një gjë e tillë do të mbetej në rrugë demokratike e europiane.

A duhet të frikësohen fqinjët nga ‘Shqipëria e Madhe’, përgjigjet diplomati Lisen Bashkurti

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:26

Diplomati Lisen Bashkurti komentoi në Debat me Alba Alishanin dhe mbledhjen e përbashkët të dy parlamenteve të Kosovës dhe Shqipërisë që do të mbahet në 110 vjetorin e Pavarësisë. Në lidhje me pyetjen se a duhet të frikësohen fqinjët një Shqipërie të Madhe, diplomati Bashkurti u shpreh se shqiptarët në histori nuk kanë provokuar përplasje dhe nëse do të synohej një gjë e tillë do të mbetej në rrugë demokratike e europiane.