A duhet të ndërrohen numrat unikë të identifikimit të shqiptarëve?

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:47

A duhet të ndërrohen numrat unikë të identifikimit të shqiptarëve?

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:47

Ekspertët e sigurisë ngrenë alarmin se ka ardhur momenti që të dhënat personale të shtetasve shqiptarë dhe më konkretisht numrat unikë të identifikimit të tyre duhet të ndërrohen. Fabian Zhilla thotë se sulmet kibernetike janë dhe si një tentativë për të destabilizuar Ballkanin Perëndimor.

A duhet të ndërrohen numrat unikë të identifikimit të shqiptarëve?

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:47

Ekspertët e sigurisë ngrenë alarmin se ka ardhur momenti që të dhënat personale të shtetasve shqiptarë dhe më konkretisht numrat unikë të identifikimit të tyre duhet të ndërrohen. Fabian Zhilla thotë se sulmet kibernetike janë dhe si një tentativë për të destabilizuar Ballkanin Perëndimor.