A e largon moti i nxehtë koronavirusin?

Shumë prej nesh, besojnë dhe shpresojnë se temperaturat e larta dhe i nxehti do ta shpëtojnë botën nga pushtimi i koronavirusit. Ndërkohë, janë hedhur hipoteza mbi erën që përhap COVID-19, mbi lagështirën dhe reshjet që e favorizojnë këtë virus.