A e ndihmon realisht biznesin garancia sovrane?

Për të folur për instrumentin e garancisë sovrane dhe problemet që po has biznesi në përfitimin e saj, në lidhje direkte me “Ditari” në A2 ishte eksperti i ekonomisë, Agim Kukeli, dhe producentja ekzekutive e biznesit në A2, Aurora Sulçe.