A e shpërndan dot Meta Parlamentin?

Ndërsa vijon puna për reformën zgjedhore, është thelluar konflikti mes Presidencës dhe mazhorancës, kjo edhe pas tubimit të 2 marsit të organizuar nga Presidenti. Taulant Balla reagoi ndaj deklaratës së Metës për shpërndarje Parlamenti. Gazetarja Marsela Karapanço komenton zhvillimet e fundit politike.