A është gati Fakulteti për të pritur studentët? Apeli i fortë i Fugës: Të mos luhet me jetën e studentëve

Deri në datën 15 maj, Ministria e Arsimit pret nga çdo universitet planin për rikthimin e studentëve nëpër auditore. Profesori Artan Fuga, në një lidhje direkte me “Ditari” në A2, bëri thirrje që të mos luhet me jetën e studentëve dhe pedagogëve.