A është i përgatitur sistemi ynë imunitar për të luftuar Covid-19? Eksperti shpjegon gjithçka në A2

Publikuar më: 19/11/2020, ora 21:51

A është i përgatitur sistemi ynë imunitar për të luftuar Covid-19? Eksperti shpjegon gjithçka në A2

Publikuar më: 19/11/2020, ora 21:51

Inxhinieri biomjekësor Ermand Mertenika ka shpjeguar në studion e A2 CNN se çfarë ndodh në organizmin e njeriut pas prekjes nga Covid-19 dhe sa i përgatitur është ai. Përmes ilustrimeve me foto, Mertenika theksoi se gjithçka nis nga qeliza dhe ADN-ja e çdo njeriu për të përballuar virusin. Sipas tij sistemi ynë imunitar mund ta mbajë nën kontroll Covid-19 për një farë kohe, kurse vaksina aktivizon sistemin imunitar për të dominuar Covid-19.

A është i përgatitur sistemi ynë imunitar për të luftuar Covid-19? Eksperti shpjegon gjithçka në A2

Publikuar më: 19/11/2020, ora 21:51

Inxhinieri biomjekësor Ermand Mertenika ka shpjeguar në studion e A2 CNN se çfarë ndodh në organizmin e njeriut pas prekjes nga Covid-19 dhe sa i përgatitur është ai. Përmes ilustrimeve me foto, Mertenika theksoi se gjithçka nis nga qeliza dhe ADN-ja e çdo njeriu për të përballuar virusin. Sipas tij sistemi ynë imunitar mund ta mbajë nën kontroll Covid-19 për një farë kohe, kurse vaksina aktivizon sistemin imunitar për të dominuar Covid-19.