A është shmangur lufta? Biden dhe Putin biseduan për dy orë në takimin virtual

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:25

A është shmangur lufta? Biden dhe Putin biseduan për dy orë në takimin virtual

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:25

Takimi virtual prej dy orësh mes presidenteve, Joe Biden dhe Vladimir Putin, nuk i dha përgjigje pyetjes se madhe se nëse do të ketë ose jo një luftë në Ukrainë. Shtetet e Bashkuara paralajmëruan me sanksione të forta ekonomike nëse Rusia pushton Ukrainën, ndërsa Moska kërkoi tërheqjen e trupave të NATO-s në rajon.

A është shmangur lufta? Biden dhe Putin biseduan për dy orë në takimin virtual

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:25

Takimi virtual prej dy orësh mes presidenteve, Joe Biden dhe Vladimir Putin, nuk i dha përgjigje pyetjes se madhe se nëse do të ketë ose jo një luftë në Ukrainë. Shtetet e Bashkuara paralajmëruan me sanksione të forta ekonomike nëse Rusia pushton Ukrainën, ndërsa Moska kërkoi tërheqjen e trupave të NATO-s në rajon.