A është Soros rrezik për Shqipërinë? Mediu: Ka prishur balancat

Publikuar më: 3/7/2019, ora 08:20

A është Soros rrezik për Shqipërinë? Mediu: Ka prishur balancat

Publikuar më: 3/7/2019, ora 08:20

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu gjatë intervistës tek “I Ftuari” është pyetur nga gazetari Endri Xhafo dhe nëse George Soros përbën një rrezik për Shqipërinë dhe a është kthyer vendi ynë në një “epruvetë” eksperimentale.

A është Soros rrezik për Shqipërinë? Mediu: Ka prishur balancat

Publikuar më: 3/7/2019, ora 08:20

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu gjatë intervistës tek “I Ftuari” është pyetur nga gazetari Endri Xhafo dhe nëse George Soros përbën një rrezik për Shqipërinë dhe a është kthyer vendi ynë në një “epruvetë” eksperimentale.