A i duhen Shqipërisë 4 aeroporte? Ekspertët përgjigjen në “A2 Business”

Publikuar më: 24/3/2021, ora 21:53

A i duhen Shqipërisë 4 aeroporte? Ekspertët përgjigjen në “A2 Business”

Publikuar më: 24/3/2021, ora 21:53

Përveç aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”, kryeministri Edi Rama premton se vendi do të ketë edhe aeroportin e Kukësit, të Vlorës dhe Sarandës.

A i duhen Shqipërisë 4 aeroporte? Ekspertët përgjigjen në “A2 Business”

Publikuar më: 24/3/2021, ora 21:53

Përveç aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”, kryeministri Edi Rama premton se vendi do të ketë edhe aeroportin e Kukësit, të Vlorës dhe Sarandës.