“A i ndave paratë me Taulant Ballën?”, Berisha: Rama e mban peng Bashën me dosjen “Toyota Yaris”

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:39

“A i ndave paratë me Taulant Ballën?”, Berisha: Rama e mban peng Bashën me dosjen “Toyota Yaris”

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:39

Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi nga Burreli se Lulzim Basha mbahet peng nga Edi Rama me anë të dosjes së “Toyota Yaris”. Berisha i bëri thirrje Bashës të dalë dhe të sqarojë nëse i ndau paratë me Taulant Ballën. Sipas Berishës, në Durrës erdhën 1.5 milionë euro më pak nga sa deklaroi Basha, ndërsa e akuzoi atë se iu fshihet hetuesve belgë.

“A i ndave paratë me Taulant Ballën?”, Berisha: Rama e mban peng Bashën me dosjen “Toyota Yaris”

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:39

Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi nga Burreli se Lulzim Basha mbahet peng nga Edi Rama me anë të dosjes së “Toyota Yaris”. Berisha i bëri thirrje Bashës të dalë dhe të sqarojë nëse i ndau paratë me Taulant Ballën. Sipas Berishës, në Durrës erdhën 1.5 milionë euro më pak nga sa deklaroi Basha, ndërsa e akuzoi atë se iu fshihet hetuesve belgë.