A ishin të siguruara paratë e grabitura në Rinas? Ponari: Problemi është shumë më i madh… – A2

A ishin të siguruara paratë e grabitura në Rinas? Ponari: Problemi është shumë më i madh…

Miliona euro u grabitën një ditë më parë në pistën e aeroportit të Rinasit, në një ngjarje që mbeti i vrarë dhe një prej grabitësve, ndërsa ngjarja bëri xhiron e mediave botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2