A janë të zbatueshme propozimet e PD për bizneset e prekura nga tërmeti?

Ku e bazon PD paketën e saj me pesë pika, që në thelb konsiston në lehtësira fiskale për të gjitha bizneset që veprojnë në zonat e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit. Një përjashtim nga të gjitha taksat, mospagesa e energjisë elektrike dhe ujit të pijshëm dhe shtyrja e pagesave të kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore.

Por a ka një faturë financiare e gjithë kjo platformë e PD dhe a janë realisht të zbatueshme? Për këtë, e ftuar në A2 Business, Dhurata Çupi, ish-deputete e PD