A ka municione ushtria ruse? Marrëveshja me Kim Jong Un për armatime

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:03

A ka municione ushtria ruse? Marrëveshja me Kim Jong Un për armatime

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:03

Vizita e Kim Jong Un në Rusi ka ngjallur shqetësimin e perëndimorëve për shkak të furnizimit me municione të Rusisë për luftën në Ukrainë. Redjon Qiriazi, ekspert i çështjeve të sigurisë ndërkombëtare ka analizuar në A2 CNN vizitën e liderit koreano-verior dhe pse bota e sheh me kaq shqetësim.

A ka municione ushtria ruse? Marrëveshja me Kim Jong Un për armatime

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:03

Vizita e Kim Jong Un në Rusi ka ngjallur shqetësimin e perëndimorëve për shkak të furnizimit me municione të Rusisë për luftën në Ukrainë. Redjon Qiriazi, ekspert i çështjeve të sigurisë ndërkombëtare ka analizuar në A2 CNN vizitën e liderit koreano-verior dhe pse bota e sheh me kaq shqetësim.