A ka pasur të infektuar që në janar në vendin tonë? Tomini jep përgjigjen për A2

Eugena Tomini, Shefja e Survejancës dhe Shërbimit të Inteligjencës Epidemike në ISHP, siguroi në një lidhje direkte me “Ditari” në A2 se në fund të muajit janar nuk ka pasur persona me Covid-19 në vendin tonë.