A ka PS vullnet politik kundër korrupsionit? Krasniqi: Duhet të kishte larguar personin në listën e zezë të DASH

Pjesë e debatit në “Absolut 4” nëse Partia Socialiste meriton një mandat të tretë ishte dhe çështja e reformës në drejtësi dhe lufta kundër korrupsionit.

Për drejtuesin e Institutit për Studime Politike, Afrim Krasniqi nëse kjo forcë politike do të kishte vullnet për të luftuar korrupsionin do të duhej të largonte nga Kryesia e saj një person që është në listën e zezë të Departamentit të Shtetit, duke iu referuar në këtë mënyrë ish kreut të bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako.