A ka rrezik që me kriptovalutat të pastrohen paratë?

“Kriptovalutat janë elementi më shqetësues, që lehtëson paranë të deformojë ekonominë dhe të kapë shtetin, kjo nuk mund të quhet avantazh. Ne nuk mund t’i japim akses parave kriminale”.