A kanë qasje publike informacionet e DASH për Berishën? Përgjigjet Grida Duma

“Nuk kam dijeni që informacionet për Berishën të kenë akses publik dhe shpresoj që me kohën procesi që ka nisur, Berisha të ketë qartësim dhe lehtësim të kësaj situate”. Kështu u përgjigj nënkryetarja e Partisë Demokratike Grida Duma në Debat në A2 CNN kur u pyet nëse informacionet e DASH për shpalljen non grata të Sali Berishës dhe familjes së tij mund të kenë qasje publike. Sipas saj kjo është një procedurë afatgjatë. “Unë e di që kjo është një procedurë që nuk merret brenda një muaji procedurat e këtij kalibri janë të gjata dhe mund të kalojnë nga një administratë të tjera”.