A mbaruan zgjedhjet? Nga ankimimet e partive tek vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Përditësuar më: 7/5/2021, ora 21:02

A mbaruan zgjedhjet? Nga ankimimet e partive tek vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Përditësuar më: 7/5/2021, ora 21:02

Procesi zgjedhor i 25 prillit kaloi por beteja ligjore që e pason duket sikur sapo ka filluar. Juristi dhe anëtari i Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve pranë KQZ-së, Ledio Braho, sqaron skenarët dhe hapat e mëtejshme që mund të përdoren nga palët politike.

A mbaruan zgjedhjet? Nga ankimimet e partive tek vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Përditësuar më: 7/5/2021, ora 21:02

Procesi zgjedhor i 25 prillit kaloi por beteja ligjore që e pason duket sikur sapo ka filluar. Juristi dhe anëtari i Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve pranë KQZ-së, Ledio Braho, sqaron skenarët dhe hapat e mëtejshme që mund të përdoren nga palët politike.