A mund të kthehet Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë?

Publikuar më: 10/5/2022, ora 15:52

A mund të kthehet Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë?

Publikuar më: 10/5/2022, ora 15:52

Mediat e huaja shkruajnë se përballë një ekonomie të brishtë amerikane, me rrezikun e rrëshqitjes në recesion, me inflacionin në nivele rekord dhe paralajmërimit të rezervës federale se mund të rrisë po ashtu në rekord normat e interesit, vetëm një njëri është i lumtur dhe ai është Donald Trump. Por sa mundësi ka që Donald Trump të rikthehet në Shtëpinë e Bardhë? I ftuar në studion e Ditarit, Akri Çipa, ekspert i marrëdhënieve ndërkëmbime.

A mund të kthehet Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë?

Publikuar më: 10/5/2022, ora 15:52

Mediat e huaja shkruajnë se përballë një ekonomie të brishtë amerikane, me rrezikun e rrëshqitjes në recesion, me inflacionin në nivele rekord dhe paralajmërimit të rezervës federale se mund të rrisë po ashtu në rekord normat e interesit, vetëm një njëri është i lumtur dhe ai është Donald Trump. Por sa mundësi ka që Donald Trump të rikthehet në Shtëpinë e Bardhë? I ftuar në studion e Ditarit, Akri Çipa, ekspert i marrëdhënieve ndërkëmbime.