A mund të shërbejë digjitalizimi për të zhvilluar në një tjetër nivel turizmin?

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:13

A mund të shërbejë digjitalizimi për të zhvilluar në një tjetër nivel turizmin?

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:13

Pjesa më e madhe e tifozëve që qëndruan disa ditë në Tiranë e përzgjodhën vendin e akomodimit nëpërmjet platformave online “Booking” dhe Airbnb. Për shkak të këtij eventi, shumë prej strukturave të reja u listuan për herë të parë online. A mund të shërbejë digjitalizimi për të zhvilluar në një tjetër nivel turizmin? Për këtë foli në Business Neës Ferjolt Ozuni, ekspert për turizimin.

A mund të shërbejë digjitalizimi për të zhvilluar në një tjetër nivel turizmin?

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:13

Pjesa më e madhe e tifozëve që qëndruan disa ditë në Tiranë e përzgjodhën vendin e akomodimit nëpërmjet platformave online “Booking” dhe Airbnb. Për shkak të këtij eventi, shumë prej strukturave të reja u listuan për herë të parë online. A mund të shërbejë digjitalizimi për të zhvilluar në një tjetër nivel turizmin? Për këtë foli në Business Neës Ferjolt Ozuni, ekspert për turizimin.