A na duhet Autoriteti i Dosjeve? Godole: Në këto 5 vite nuk kemi ende një inventar

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

A na duhet Autoriteti i Dosjeve? Godole: Në këto 5 vite nuk kemi ende një inventar

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

Jonila Godole diskuton për çështjen e dosjeve që i përkasin regjimit komunist dhe si shoqëria shqiptare po bën llogaritë me të shkuarën dhe ngërçet në procesin e lustracionit, ku sipas saj viktimat duhet të vendosin për dosjet e tyre dhe mungesa e vullnetit politik buron edhe nga fakti që bashkëpunëtorët e asaj kohë vazhdojnë të kenë një peshë në jetën e vendit.

A na duhet Autoriteti i Dosjeve? Godole: Në këto 5 vite nuk kemi ende një inventar

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

Jonila Godole diskuton për çështjen e dosjeve që i përkasin regjimit komunist dhe si shoqëria shqiptare po bën llogaritë me të shkuarën dhe ngërçet në procesin e lustracionit, ku sipas saj viktimat duhet të vendosin për dosjet e tyre dhe mungesa e vullnetit politik buron edhe nga fakti që bashkëpunëtorët e asaj kohë vazhdojnë të kenë një peshë në jetën e vendit.