A ndiheni të sfiduar në Shkodër? Noka: PS zero shans. Do të fitojmë edhe në Tiranë, Durrës, Elbasan

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:57

A ndiheni të sfiduar në Shkodër? Noka: PS zero shans. Do të fitojmë edhe në Tiranë, Durrës, Elbasan

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:57

I pyetur nëse Partia Demokratike ndihet e sfiduar në Shkodër për shkak të kandidimit nga ana e kundërshtarëve politik të Benet Becit për këtë bashki në zgjedhjet e 14 majit dhe kalimit të Agron Çelës te PS, Noka tha se socialistët nuk kanë asnjë shans për të marrë këtë bashki. Në Intervistën me Merita Hakjan, sekretari i përgjithshëm i PD-së theksoi se përveç Shkodrës do të fitojnë edhe në bashkitë e tjera të mëdha si në Tiranë, Durrës dhe Elbasan.

A ndiheni të sfiduar në Shkodër? Noka: PS zero shans. Do të fitojmë edhe në Tiranë, Durrës, Elbasan

Publikuar më: 13/1/2023, ora 21:57

I pyetur nëse Partia Demokratike ndihet e sfiduar në Shkodër për shkak të kandidimit nga ana e kundërshtarëve politik të Benet Becit për këtë bashki në zgjedhjet e 14 majit dhe kalimit të Agron Çelës te PS, Noka tha se socialistët nuk kanë asnjë shans për të marrë këtë bashki. Në Intervistën me Merita Hakjan, sekretari i përgjithshëm i PD-së theksoi se përveç Shkodrës do të fitojnë edhe në bashkitë e tjera të mëdha si në Tiranë, Durrës dhe Elbasan.