A ndikon rritja e rrogave të deputetëve dhe ministrave në uljen e korrupsionit?

Publikuar më: 25/5/2023, ora 21:40

A ndikon rritja e rrogave të deputetëve dhe ministrave në uljen e korrupsionit?

Publikuar më: 25/5/2023, ora 21:40

I ftuar në Debat nga Alba Alishani, analisti Aleksandër Çipa, ku u diskutua për rritjen e pagave në administratë, deputetëve dhe të ministrave, nëse kjo do të ndikojë në uljen e korrupsionit në vend.

A ndikon rritja e rrogave të deputetëve dhe ministrave në uljen e korrupsionit?

Publikuar më: 25/5/2023, ora 21:40

I ftuar në Debat nga Alba Alishani, analisti Aleksandër Çipa, ku u diskutua për rritjen e pagave në administratë, deputetëve dhe të ministrave, nëse kjo do të ndikojë në uljen e korrupsionit në vend.