A po bëhet drejtësi me regji?, Hyseni: Ka nga ata që e mbështesin reformën ditën dhe janë kundër natën

Deputeti socialist Alket Hyseni komentoi në “Absolut 4” dhe deklaratën e presidentit Ilir Meta për çështjen e arrestimeve në gjykatën e Krujës dhe mjekut Prifti që të mos bëhet drejtësi me regji.

Sipas anëtarit të Komisionit të Ligjeve reforma në drejtësi është shumë komplekse, por po funksionon. Ai shtoi se shumë faktorë kanë qenë kundër saj dhe janë përpjekur ta pengojnë atë dhe nënvizoi se tashmë prokurorët dhe gjyqtarët janë të pavarur.