A po ngadalësohet zhvillimi ekonomik – A2 Business Week, 02/10/2019 – A2

A po ngadalësohet zhvillimi ekonomik – A2 Business Week, 02/10/2019

Ekonomia është e para. Prej saj varen paratë që marrim dhe jeta që bëjmë. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se ritmet e rritjes janë ngadalësuar, duke mos sinjalizuar asgjë të mirë më pas, në një reaksion zinxhir tek biznesi, tregu i punës apo të ardhurat e disponueshme.
Të ftuar: Ministri për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduard Shalsi; eksperti i ekonomisë, Rezart Prifti; Mark Crowford, ish-President i Dhomës Amerikane të Tregtisë.