A po rimëkëmbet ekonomia? Guxholli: Treguesit janë pozitivë, por duhet kujdes

Publikuar më: 21/7/2021, ora 21:08

A po rimëkëmbet ekonomia? Guxholli: Treguesit janë pozitivë, por duhet kujdes

Publikuar më: 21/7/2021, ora 21:08

2021-i është konsideruar viti i rimëkëmbjes së ekonomisë, pas krizës së pandemisë që goditi botën. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë për një rigjallërim të prodhimit vendas, eksporteve dhe importeve, por edhe për rritje të të ardhurave në buxhet.

A po rimëkëmbet ekonomia? Guxholli: Treguesit janë pozitivë, por duhet kujdes

Publikuar më: 21/7/2021, ora 21:08

2021-i është konsideruar viti i rimëkëmbjes së ekonomisë, pas krizës së pandemisë që goditi botën. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë për një rigjallërim të prodhimit vendas, eksporteve dhe importeve, por edhe për rritje të të ardhurave në buxhet.