A realizon qëllimin kjo fletë votimi? Ristani: Nuk i jep mundësinë zgjedhësit të zgjedhë kandidatin që do

Për ish-kreun e KQZ-së Arben Ristani fleta e votimit me numra dhe jo me emra nuk e realizon qëllimin që ka pasur legjislatori kur ka krijuar ligjin, pasi sipas tij nuk i jep mundësinë zgjedhësit të zgjedhë kandidatin që do.