A rrezikon Shqipëria të ketë probleme me furnizimin me energji gjatë verës?

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:13

A rrezikon Shqipëria të ketë probleme me furnizimin me energji gjatë verës?

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:13

Ilir Bejtja, zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, ishte i ftuar në A2 Business mbrëmjen e së mërkurës, ku ndër të tjera u fol edhe për emergjencën energjetike, të cilën qeveria e zgjati deri në fund të muajit dhjetor.

A rrezikon Shqipëria të ketë probleme me furnizimin me energji gjatë verës?

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:13

Ilir Bejtja, zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, ishte i ftuar në A2 Business mbrëmjen e së mërkurës, ku ndër të tjera u fol edhe për emergjencën energjetike, të cilën qeveria e zgjati deri në fund të muajit dhjetor.