A rriten normat e interesit në 2023? Skenar i pashmangshëm për shkak të Inflacionit të lartë

Publikuar më: 12/1/2023, ora 16:55

A rriten normat e interesit në 2023? Skenar i pashmangshëm për shkak të Inflacionit të lartë

Publikuar më: 12/1/2023, ora 16:55

Spiralja e rritjes së interesave pritet të vijojë edhe këtë vit, në kundërpërgjigje të inflacionit të lartë. Ekspertë të ekonomisë vlerësojnë se edhe gjatë 2023 këstet e kredive do të shtrenjtohen edhe më tej për qytetarët dhe bizneset.

A rriten normat e interesit në 2023? Skenar i pashmangshëm për shkak të Inflacionit të lartë

Publikuar më: 12/1/2023, ora 16:55

Spiralja e rritjes së interesave pritet të vijojë edhe këtë vit, në kundërpërgjigje të inflacionit të lartë. Ekspertë të ekonomisë vlerësojnë se edhe gjatë 2023 këstet e kredive do të shtrenjtohen edhe më tej për qytetarët dhe bizneset.