A u dorëhoq kryeministri? Partnerët e koalicionit dhe qeveria: Zaev të qëndrojë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 14:29

A u dorëhoq kryeministri? Partnerët e koalicionit dhe qeveria: Zaev të qëndrojë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 14:29

Dorëheqjen si kryeministër e tha vetëm me fjalë, por dokumentin zyrtar ende nuk e ka firmosur apo dorëzuar. Shefi i qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, vijon ende të jetë në detyrë teksa po hidhen dyshime nëse do ta mbajë fjalën e dhënë pas humbjes në zgjedhjet lokale.

A u dorëhoq kryeministri? Partnerët e koalicionit dhe qeveria: Zaev të qëndrojë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 14:29

Dorëheqjen si kryeministër e tha vetëm me fjalë, por dokumentin zyrtar ende nuk e ka firmosur apo dorëzuar. Shefi i qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, vijon ende të jetë në detyrë teksa po hidhen dyshime nëse do ta mbajë fjalën e dhënë pas humbjes në zgjedhjet lokale.